Minőség

Minőség

Minőség

TÖKÉLETES ALAPANYAG

A termékek kiváló minősége a cégünk egyik stratégiai alapfeltétele.

Fontos számunkra hosszú távú kapcsolatok építése az üzleti partnereinkkel, ezért azt akarjuk, hogy minden szállítás megfeleljen az elvárásoknak és pontosan tükrözze a megrendelésben megadott specifikációkat. Éppen emiatt az ellenőrzési folyamatunk komplex és egyik szakaszon sem tűr hibákat.

Az alumíniumunknak nincs párja

Szakmai tapasztalat 1990 óta, a gyártási folyamat szigorú ellenőrzése, jól szakképzett gárda és modern laboratóriumok azok a tényezők, melyeknek köszönhetően az alumínium ötvözeteink páratlanok.

TÖKÉLETESÍTÉS

Az idő szellemével haladunk

A termékeink kiváló minőségére való törekvésünk azt eredményezi, hogy az idő szellemével haladunk és állandóan modernizáljuk az üzemeinket, illetve tökéletesítjük a gyártási folyamatot.Tudjuk, hogy a tevékenységünk objektív, külső értékelése igazolja az üzleti partneri megbízhatóságunkat és a termékek legjobb minőségét szavatolja.

Tudjuk, hogy a tevékenységünk objektív, külső értékelése igazolja az üzleti partneri megbízhatóságunkat és a termékek legjobb minőségét szavatolja.

Ennek bizonyítéka a működő, egy presztízses tanúsító szervezet által tanúsított, 90-es években bevezetett Minőségirányítási Rendszer, melyet állandóan tovább fejlesztünk és eleget teszünk a legszigorúbb követelményeinek – jelenleg az ISO/TS 16949 műszaki specifikációnak megfelelően, ezzel elébe megyünk az gépjárműipari vevőink elvárásainak.

ELLENŐRZÉS ÉS FELÜLVIZSGÁLAT

Ellenőrzés minden szakaszban

A bevezetett standardok és szabványok kiterjednek az egész gyártási folyamatra. A gyár kapuinak túllépése után minden fémhulladék rakományt ellenőriznek radioaktivitás és vegyi összetétel szempontjából.

Részletesen felügyelik az olvasztás és nemesítés folyamatát is, a készterméket pedig a vevő részére történő kiküldés előtt végleges felülvizsgálatnak vetik alá.

Az üzemeink modern, Baird, Spectro és Siemens berendezésekkel felszerelt laboratóriumokkal rendelkeznek.

Vizsgálatok során szakberendezéseket használunk: sugárkapuk, Geiger számlálók, ARL spektrométerek, laboratóriumi kemencék, szitálók és szárítók.