Transport

Szállitás

Transport

Szállitás

Szállitás

A napnak csak 24 órája van, ezért nagyon fontos minden perc hatékony kihasználása. Tisztában vagyunk azzal, hogy akár a legkisebb szállítási késedelem óriási veszteséget okoz a vevőinknek. Emiatt a tevékenységünk kezdete óta saját logisztikai központ fejlesztésére építünk és szállítási-raktári háttérbe befektetünk, ami lehetővé teszi a mai időkben szükséges rugalmasságot és pontosságot a logisztikai műveletekben.

Biztonságosan és határidőre

Nicromet logisztikai központot a vevői szállítások biztonságáért és határidős teljesítéséért gondoskodó szakemberek vezetnek. Az Európa bármilyen részére és szállítjuk a termékeinket, mindig arról gondoskodunk, hogy gyorsan és biztonságban érjenek a célba. Sokéves tapasztalatból megtanultuk, hogy minden szakembernek megfelelő eszközökre van szüksége ahhoz, hogy jól végezze a munkáját.

Saját jármú állomány

A gépjárműflottánk ponyvás és walking floor típusú nyergesvontatókból, a folyékony fém kádakba való szállítására alkalmas platformokból és cserélhető konténerek szállítására szolgáló pótkocsis teherautókból áll. Független szerviz bázissal, töltőállomással és mosóval rendelkezünk. Mindegyik gépkocsink GPS rendszerrel felszerelt, mely tájékoztat az aktuális közúti helyzetről. A szállítási szolgáltatások magas színvonalát nemcsak a modern berendezések, hanem szakképzett és tapasztalt járművezetői csapat is szavatolja. Minden járművezető a szükséges ADR, kampó-kezelő és darus jogosultsággal rendelkezik, hogy komplex módon elláthassa a folyékony fémek szállításait vevők részére.

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
previous arrow
next arrow
Transport w całej Europie

Transport w całej Europie

KÖZLEKEDÉSI OSZTÁLY SZÁLLÍTÁS ÉS LOGISZTIKA